Ο Αλέξις μέσα σε 20 λεπτά έβαλε σχεδόν όσα γκολ είχε στην Γιουνάιτεντ!

Παίζοντας μόνο 20 λεπτά ως βασικός, ο Αλέξις Σάντσες έφτασε το ένα γκολ με την φανέλα της Ίντερ. Και λες «οκ». Αλλά μετά σκέφτεσαι ότι είχε τρία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λες... ώπα.



Ο Αλέξις μέσα σε 20 λεπτά έβαλε σχεδόν όσα γκολ είχε στην Γιουνάιτεντ!

Ο Αντόνιο Κόντε επέλεξε να κάνει αρκετές αλλαγές κόντρα στην Σαμπντόρια, και ο Χιλιανός που είναι δανεικός από τους «κόκκινους διαβόλους» βρήκε χώρο στην ενδεκάδα για πρώτη φορά, εκμεταλλευόμενος την ξεκούραση και του Ρομέλου Λουκάκου που ήταν στον πάγκο.

Στο 20ο λεπτό ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, για να... επιστρέψει δύο λεπτά αργότερα και να κάνει το 2-0. Και για Αλέξις στα καλά του, λες «βούτυρο στο ψωμί του», ωστόσο με την Γιουνάιτεντ είχε βρει δίχτυα όλες κι όλες τρεις φορές σε 1.925 λεπτά συμμετοχής. Στην Ίντερ είχε και άλλα 17' συμμετοχής, αλλά ως αλλαγή.

Update: Κι επειδή... yolo, στο 43' πήρε κίτρινη για να βγει στο δεύτερο μέρος και να πάρει ακόμη μία μέσα σε ένα λεπτό. Στην πορεία το πρώτο γκολ πιστώθηκε στον Στέφανο Σένσι, απόφαση που στέρησε από τον Αλέξις τα δύο γκολ όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Γιώργος Σιάφας