Απειλείται με αποβολή από το Carabao Cup η Λίβερπουλ!

Αντιμέτωπη με την κατηγορία χρησιμοποίησης ποδοσφαιριστή που δεν είχε άδεια συμμετοχής στο Carabao Cup βρίσκεται η Λίβερπουλ!



Απειλείται με αποβολή από το Carabao Cup η Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» αντιμετώπισαν την Τετάρτη (25/9) την Μίλτον Κέινς Ντονς για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης και πήραν την πρόκριση επικρατώντας με σκορ 2-0 αλλά το παιχνίδι μάλλον «παίζεται» ακόμα…

Από την EFL δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του παίκτη αλλά ενδέχεται το θέμα να έχει προκύψει για έναν από τους «πιτσιρικάδες» που πραγματοποίησαν στο εν λόγω ματς το ντεμπούτο τους με το σύλλογο του ΜέρσεϊσαΪντ (σ.σ. Καομίν Κέλεχερ, Ρίαν Μπρούστερ, Χάρβεϊ Έλιοτ).

Σημειώνεται πως αντίστοιχο συμβάν είχε λάβει χώρα το 2014, με τη Σάντερλαντ να τιμωρείται με πρόστιμο για τη χρησιμοποίηση του Νοτιοκορεάτη Γι-Ντονγκ Βον σε σειρά αγώνων χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Άμεση υπήρξε η τοποθέτηση των «reds», οι οποίοι με ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να προβούν σε σχόλια πριν υπάρξουν οριστικές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Ο σύλλογος είναι ενήμερος για το θέμα που προέκυψε με τη χρησιμοποίηση ενός εκ των ποδοσφαιριστών μας που δεν είχε άδεια συμμετοχής»

«Βρισκόμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές για τη διευθέτηση του θέματος και δεν θα προβούμε σε οποιοδήποτε σχόλιο μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης»

Γιάννης Τζιουμακλής