Ο Γκίλμουρ πήρε κολακευτικά λόγια από το πρότυπό του (pic)

Ο Μπίλι Γκίλμουρ ήταν ένας από τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που εμπιστεύθηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Γκρίμσμπι στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ και ο πιτσιρικάς κέρδισε τα κολακευτικά λόγια του Σεσκ Φάμπρεγας για την εμφάνισή του.  



Ο Γκίλμουρ πήρε κολακευτικά λόγια από το πρότυπό του (pic)

Ο 18χρονος μέσος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, το βράδυ της Τετάρτης και είχε θετική εικόνα.

Τόσο, που απέσπασε τα θετικά σχόλια του Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος φροντίζει από το Μονακό να παρακολουθεί τα ματς της Τσέλσι και θέλησε να σταθεί στην απόδοση του Γκίλμουρ.

«Έπαιξε εκπληκτικά. Η προσωπικότητα είναι το πιο σημαντικό σε αυτή την ηλικία και έχει τη σωστή. Είναι πλέον ώρα να συνεχίσει να μαθαίνει και να εκμεταλλευτεί τέτοια παιχνίδια για να δείξει στον προπονητή του πόσο καλός είναι» έγραψε ο Ισπανός χαφ στο twitter, με τον νεαρό άσο των «μπλε» να τον ευχαριστεί δημόσια.

Ο Γκίλμουρ, στο παρελθόν είχε δηλώσει:

«Όταν η προπόνηση αρχίζει στις 9, εγώ πηγαίνω στο προπονητικό κέντρο από τις 8 και διαθέτω μια ώρα για να δω βίντεο με τον Φάμπρεγας. Τις κινήσεις του χωρίς τη μπάλα, τον τρόπο που κινείται, που βλέπει τους συμπαίκτες του για να δώσει τη μπάλα. Είναι ο αγαπημένος μου»...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης