Το βράδυ γκολ στο «Ολντ Τράφορντ», το πρωί... διαγώνισμα στο σχολείο! (vid)

Η ζωή του έφερε εξελίξεις που σίγουρα ο μικρός το πρωί που θα ξύπνησε, θα άρχισε ν' αναρωτιέται αν αληθεύουν όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες. Ο 16χρονος Λουκ Μάθισον, το βράδυ της Τετάρτης σκόραρε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και το πρωί της Πέμπτης είχε διαγώνισμα στο σχολείο!  



Το βράδυ γκολ στο «Ολντ Τράφορντ», το πρωί... διαγώνισμα στο σχολείο! (vid)

Είναι από αυτά τα σενάρια που μονάχα το ποδόσφαιρο μπορεί να γράψει και να προκαλέσουν το τρομερό ενδιαφέρον του κόσμου.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας της Ρότσντεϊλ, Λουκ Μάθισον, γεννημένος τη 2α Οκτωβρίου του 2002, το βράδυ της Τετάρτης αγωνίστηκε απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στους «32» του Λιγκ Καπ. Κι όχι μονάχα αυτό, αλλά σκόραρε κιόλας, κάνοντας το γήπεδο να «παγώσει» και προκαλώντας έντονη ανησυχία στην ομάδα του Μάντσεστερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο 16χρονος αμυντικός το πανηγύρισε με την ψυχή του, ξέσπασε, φώναξε, το έζησε όπως ακριβώς έπρεπε! Άλλωστε, δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι το απόλυτο αουτσάιντερ και να καταφέρνεις να κάνεις τη Γιουνάιτεντ ν' αμφιβάλλει για το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης στο Λιγκ Καπ, «ψήνοντας» πιθανή μεγάλη έκπληξη.

Στη διαδικασία των πέναλτι, η Ρότσντεϊλ δεν ήταν τόσο τυχερή. Το σύνολο του Σόλσκιερ επικράτησε με το τελικό 5-3 και η ομάδα του Μάθισον έμεινε με το χειροκρότημα του κόσμου της και την προσπάθεια που κατέβαλε.

Το πρωί της Πέμπτης, ο νεαρός Λουκ ξύπνησε και θυμήθηκε ότι έπρεπε να δώσει διαγώνισμα στο σχολείο, στο μάθημα της ψυχολογίας. Με... ανεβασμένη ψυχολογία ο ίδιος! Λίγες ώρες μετά το γκολ στο «Ολντ Τράφορντ», προσγειώνεται στην απόλυτη πραγματικότητα...

Τρελό...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης