Στο «Γουέμπλεϊ» ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ το 2023 και η ονομασία της τρίτης διοργάνωσης!

Η UEFA επιβεβαίωσε πως ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στο «Γουέμπλεϊ» έπειτα από μια δεκαετία και θα διεξαχθεί στο «στολίδι» του Λονδίνου, ξανά, το 2023! UEFA Europa Conference League το όνομα της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που θα κάνει σέντρα το 2021! 



Στο «Γουέμπλεϊ» ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ το 2023 και η ονομασία της τρίτης διοργάνωσης!

Σε meeting που έλαβε χώρα στη Λιουμπλιάνα, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει πριν από μερικές μέρες το SkySports για τους μεγάλους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη τριετία. 

Το παιχνίδι που θα αναδείξει τον Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2021 θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη (Krestovsky Stadium), αυτό του 2022 στο Μόναχο (Allianz Arena) και το 2023 η αναμέτρηση θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ»!

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η έναρξη της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από το 2021 και μετά, με την ονομασία UEFA Europa Conference League. 

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ το 2021 θα γίνει στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης, ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup την ίδια χρονιά θα γίνει στο Windsor Park του Μπέλφαστ, ενώ, το VAR στο Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2019 - 2020 που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα κάνει την εμφάνισή του από τα νοκ-άουτ του τουρνουά. 

Κώστας Ζάλιαρης