Ομπαμεγιάνγκ: Λυτρωτής, χαρίζει συνεχώς βαθμούς! (vids)

Ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σε κάθε του γκολ τη φετινή σεζόν για την Άρσεναλ έχει χαρίσει βαθμούς στην ομάδα του, έχοντας μετρήσει έξι τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ για να βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις για την ομάδα του!  



Ομπαμεγιάνγκ: Λυτρωτής, χαρίζει συνεχώς βαθμούς! (vids)

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός σαν να μην σταμάτησε ποτέ για καλοκαίρι, συνεχίζει με επιδόσεις και έφεση στο σκοράρισμα όπως το είχε παρουσιάσει από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έχοντας στείλει έξι φορές τη μπάλα στα δίχτυα στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Όλα του τα γκολ, είναι βαθμοί για τους «κανονιέρηδες»! Δεν σκόραρε μονάχα στο «Άνφιλντ», εκεί που το μοναδικό γκολ στην ήττα με σκορ 3-1 πέτυχε ο Λούκας Τορέιρα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, όταν πλέον οι «κόκκινοι» είχαν κλειδώσει τη νίκη.

Ο «Όμπα», πέτυχε το μοναδικό γκολ απέναντι στη Νιούκαστλ στην πρεμιέρα για το 1-0, έκανε το τελικό 2-1 απέναντι στη Μπέρνλι στο «Έμιρεϊτς» σε ακόμα ένα ζόρικο παιχνίδι για την Άρσεναλ και φυσικά ήταν εκείνος που «μυρίστηκε» την μπαλιά του Γκεντουζί στο τρομερό ντέρμπι με την Τότεναμ για να πεταχθεί με προβολή και να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 στη «μάχη» του Βόρειου Λονδίνου.

Επιπλέον, πέτυχε και τα δυο γκολ στο Vicarage Road κόντρα στη Γουότφορντ παρά την κατάρρευση της ομάδας του που τελικά έμεινε στο 2-2, έχασε βαθμούς και θα μπορούσε τους χάσει όλους αν οι hornets ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια, ενώ, απέναντι στην Άστον Βίλα, με την Άρσεναλ να έχει παίκτη λιγότερο από το 41' και να έχει βρεθεί πίσω στο σκορ δυο φορές, ολοκληρώνει τη μεγάλη ανατροπή για το 3-2 στο 84'.

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης