Αγουέρο: Απόλυτος σε 6 αγωνιστικές και 100άρης

Ο Σέρχιο Αγουέρο σκόραρε μια φορά στο 8-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουότφορντ, όμως, αυτό ήταν αρκετό για να πιάσει τον τριψήφιο αριθμό τερμάτων στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ και να γίνει ο πρώτος με το απόλυτο έπειτα από έξι αγωνιστικές!  



Αγουέρο: Απόλυτος σε 6 αγωνιστικές και 100άρης

Ο Αργεντινός στράικερ ήταν εκείνος που πέτυχε το δεύτερο από τα συνολικά οχτώ τέρματα της ιστορικής νίκης των «πολιτών» κόντρα στους hornets το απόγευμα του Σαββάτου.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους είχε και δυο δοκάρια χάνοντας την ευκαιρία τόσο να διευρύνει από αρκετά νωρίς το σκορ, όσο φυσικά να προσθέσει και περισσότερα γκολ στον δικό του λογαριασμό.

Όπως και να 'χει, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Φόστερ ανάμεσα στους υπόλοιπους σκόρερ της Σίτι, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που έχει βρει δίχτυα και στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, έφτασε στα 100 τέρματα στο Etihad – όντας ήδη πρώτος σκόρερ σε ολόκληρη την ιστορία της ομάδας του – για να γίνει ο τρίτος που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό γκολ σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο.

Πριν από αυτόν, το είχαν κάνει οι Τιερί Ανρί (σταμάτησε στα 114 στο Χάιμπουρι με την Άρσεναλ) και ο Γουέιν Ρούνεϊ (101 στο Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Κώστας Ζάλιαρης