Τα πέντε γκολ της Σίτι, ο Λεβαντόφσκι και η αγανάκτηση της Λεβερκούζεν! (pic)

Τρομερό αντίκτυπο έχει προκαλέσει το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι σε διάστημα 18 λεπτών αγώνα πέτυχε πέντε γκολ απέναντι στη Γουότφορντ. Τόσο που η Μπάγερν Μονάχου... θυμήθηκε τα πέντε γκολ που είχε πετύχει μόνος του ο Λεβαντόφσκι και έκανε τη Λεβερκούζεν ν' αγανακτήσει με τους Βαυαρούς!  



Τα πέντε γκολ της Σίτι, ο Λεβαντόφσκι και η αγανάκτηση της Λεβερκούζεν! (pic)

Μέσω social media έγινε όλος αυτός ο... χαμός που διαβάσατε στην εισαγωγή του κειμένου, καθώς, οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα έκαναν την ομάδα του Κίκε Σάντσεθ να μην ξέρει από που της έρχονται όλα αυτά τα χτυπήματα για να φτάσει τόσο ψηλά, τόσο γρήγορα ο δείκτης του σκορ.

Ο επίσημος λογαριασμός της Μπάγερν Μονάχου στην έκδοση των ΗΠΑ, απάντησε στη γνωστή σελίδα στατιστικής Opta στην ανάρτηση για την πιο γρήγορη πεντάρα στην Πρέμιερ Λιγκ, γράφοντας: «Ο Λεβαντόφσκι έχει σκοράρει μόνος του πέντε φορές σε εννέα λεπτά», υπενθυμίζοντας σε όλους εκείνο το παιχνίδι που ο Πολωνός μπήκε με αλλαγή στο ημίχρονο ενός αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ και τη διέλυσε ολοκληρωτικά.

Το γεγονός πως η Μπάγερν θέλησε να μειώσει κάτι που αποτελεί ποδοσφαιρική ιστορία, ενόχλησε τη Λεβερκούζεν που έδωσε τη δική της απάντηση στο twitter, γράφοντας:

«Καμία ψυχή στον πλανήτη δεν είχε να σχολιάσει και το έκανε η Μπάγερν...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης