Τότεναμ: Όλο και χειροτερεύουν οι εκτός έδρας επιδόσεις της

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο γι' ακόμα ένα παιχνίδι έχασε το προβάδισμα και αυτή τη φορά έχασε όλους τους βαθμούς με το 2-1 της Λέστερ στο King Power Stadium και από τον περασμένο Ιανουάριο, όλο και χειροτερεύει η κατάσταση για την Τότεναμ σε ό,τι αφορά τις εξορμήσεις της.  



Τότεναμ: Όλο και χειροτερεύουν οι εκτός έδρας επιδόσεις της

Τα «σπιρούνια», είχαν ήδη το 2-2 με την Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, εκεί που λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Έχουν πολύ νωπές τις μνήμες από το ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου ξανά λίγο πριν την ανάπαυλα είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν από το γκολ του Ποντένσε και την ισοφάριση του Βαλμπουενά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, έκαναν το 1-0 στο Λέστερ, είδαν το VAR να τους αρνείται το δεύτερο γκολ για οφσάιντ... μιας τρίχας και οι «αλεπούδες» έκαναν τη μεγάλη ανατροπή για να πάρουν το ματς με το τελικό 2-1.

Από την τελευταία εκτός έδρας νίκη της, τον περασμένο Ιανουάριο, σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Τότεναμ δεν έχει καμία νίκη σε 9 εκτός έδρας ματς! Έχει πάρει μόλις δυο βαθμούς, έχει αποτύχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, έχει δεχθεί μίνιμουμ δυο γκολ από τους αντιπάλους της σε 7 περιπτώσεις και έχει κληθεί ν' αντιμετωπίσει 154 τελικές προσπάθειες προς την εστία της!

Κώστας Ζάλιαρης