Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι στην Πρέμιερ Λιγκ... ακριβώς τη μισή του ζωή! (vid)

Ένα από τα πολυτιμότερα ποδοσφαιρικά εργαλεία και αθλητής με όλη τη σημασία της λέξης, ο Τζέιμς Μίλνερ, μπορεί να υπερηφανεύεται σήμερα, 16 του Σεπτέμβρη, για το επίτευγμά του σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο!  



Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι στην Πρέμιερ Λιγκ... ακριβώς τη μισή του ζωή! (vid)

Ο «στρατιώτης» της Λίβερπουλ, ο άνθρωπος για τον οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ δηλώνει ότι είναι ευλογία να έχει στην ομάδα του ως προπονητής, ο Τζέιμς Μίλνερ που ποτέ δεν έχει ακουστεί ότι προκάλεσε προβλήματα ή που γκρίνιαξε γιατί βρέθηκε στον πάγκο ή οτιδήποτε, συμπληρώνει σήμερα (16/9) μισή ζωή ως... επαγγελματίας!

Ίσως, βέβαια, ο συγκεκριμένος να γεννήθηκε επαγγελματίας...

Με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει, να προσέχει τον εαυτό του, τη διατροφή του, να μην ξενυχτάει, να κάνει τα πάντα με τρόπο που θα τον βοηθούν στην καριέρα του και θα τον διατηρήσουν στο κορυφαίο επίπεδο, με φυσική κατάσταση που... βάζει κάτω πολλούς νεαρότερούς του, ο Μίλνερ, είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Και αυτό το παράδειγμα κλείνει 6.154 ημέρες επαγγελματικής ποδοσφαιρικής καριέρας στην Πρέμιερ Λιγκ, με το ντεμπούτο του στο κορυφαίο πρωτάθλημα να έχει γίνει ακριβώς 6.154 ημέρες μετά την ημέρα γέννησής του!

Μίλνερ, κύριοι... Σταθερή και μεγάλη αξία...

Κώστας Ζάλιαρης