Μια ομιλία… σκέτη έμπνευση από τον Γουΐλιαν! (video)

Δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλά λόγια, πολύ περισσότερο… σε τέτοιου είδους λόγια! Ο Γουΐλιαν συγκλονίζει με την ομιλία του για τον τρόπο που πρέπει ο καθένας να κυνηγά τα όνειρά του και να διεκδικεί την προσωπική επιτυχία!  



Μια ομιλία… σκέτη έμπνευση από τον Γουΐλιαν! (video)

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, με αφορμή την προγραμματισμένη ομιλία του σε νεαρούς ποδοσφαιριστές στις 15/09, μας χάρισε ένα καταπληκτικό… inspirational speech που όλοι πρέπει να ακούσετε.

Αναλυτικά είπε:

«Εάν έχεις ένα όνειρο, ποτέ μην τα παρατάς. Το μεγαλύτερο όνειρό μου με έφερε εδώ. Είχα την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς μου.

Θυμάμαι ότι ο πατέρας μου με κρατούσε για να με πάει στην προπόνηση, για να μην κουραστώ. Εάν έχεις ένα όνειρο πάλεψε για αυτό. Πάλεψε, αλλά να ξέρεις ότι στη διαδρομή θ σου παρουσιαστούν εμπόδια. Αυτά, όμως, θα αποδειχτούν στη συνέχεια καταλυτικά για να σε κάνουν δυνατότερο. Σήμερα είμαι στην Τσέλσι, όμως αύριο μπορεί να είσαι εσύ».

Αυτό ήταν το μήνυμά του στο βίντεο, ενώ στην περιγραφή του post του στο Facebook προσθέτει:

«Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν μέρες που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Δεν είναι τα πάντα εύκολα. Μια μέρα, ο πατέρας μου σκέφτηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειες να ζήσει μαζί μου το όνειρο μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Είχα αμφιβολίες, δυσκολίες, αλλά ακόμα και τότε βρίσκαμε τον τρόπο να πετύχουμε».