Οι τρεις... σωματοφύλακες της Άρσεναλ με τα γκολ! (pic)

Ο Ουνάι Έμερι στα χέρια τους τρεις από τους πιο επιδραστικούς και αποτελεσματικούς επιθετικογενείς παίκτες στα χέρια του και οφείλει να βρει τρόπο να τους ταιριάξει και να κάνει τη συνεργασία τους στην 11άδα ιδανική!  



Οι τρεις... σωματοφύλακες της Άρσεναλ με τα γκολ! (pic)

Οι Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ και Πεπέ είναι τρία από τα πιο σημαντικά «όπλα» που έχουν οι «κανονιέρηδες» αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους για να βρεθούν τα γκολ που θα δώσουν τους σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα.

Μπορεί στα μετόπισθεν η κατάσταση να χρειάζεται άμεση διόρθωση και ελαχιστοποίηση των ατομικών λαθών, ωστόσο, μεσοεπιθετικά τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα και κυρίως, στην επιθετική τριπλέτα που ολοκληρώθηκε φέτος με την προσθήκη του Νικολάς Πεπέ.

Αν κοιτάξει κανείς τις επιδόσεις των «Λάκα», «Όμπα» και Πεπέ σε γκολ και ασίστ από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου – έστω κι αν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λιλ – είναι τέτοια η κατάσταση για τον Έμερι που αν δεν καταφέρει να τους ταιριάξει, θα είναι τεράστιο λάθος.

Και μπορεί εκείνος να μη βρίσκεται στο γρασίδι τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθούν να συνεργαστούν, όμως έχει την απόλυτη ευθύνη στον τρόπο με τον οποίο θα «χτυπάει» η επιθετική τριάδα τα αντίπαλα καρέ.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή, τουλάχιστον εξωαγωνιστικά, οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ταιριάξει και ο Πεπέ έχει ήδη φανερώσει τα εξαιρετικά του στοιχεία σε ατομικό επίπεδο...

Κώστας Ζάλιαρης