Ράσφορντ: «Και ο Μουρίνιο... διαβάζει ανθρώπους, αλλά ο Σόλσκιερ έχει παίξει»! (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ προσπάθησε όσο πιο ευγενικά και δίχως ν' ακουστεί σαν «μπηχτή», να εξηγήσει τη διαφορά ανάμεσα στον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τονίζοντας κάτι που είναι προφανές για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι δύο προπονητές, αλλά και το οποίο διαχωρίζει κατά πολύ τη δουλειά τους...



Ράσφορντ: «Και ο Μουρίνιο... διαβάζει ανθρώπους, αλλά ο Σόλσκιερ έχει παίξει»! (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε στο γεγονός πως ο νυν προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» έχει αγωνιστεί στην ομάδα και έχει ζήσει σε κάποιο σημείο με τον τρόπο που ζουν οι ποδοσφαιριστές το 2019, έχοντας αρκετά πιο καλή αντίληψη του τρόπου με τον οποίο πρέπει να διαχειριστεί και ν' αντιμετωπίσει τους παίκτες του. 

«Όλοι έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην κάνουμε τέλεια αυτά που μας ζητάει, αλλά η ανταπόκριση στην τακτική και τις προπονητικές του μεθόδους είναι εξαιρετική.

Είναι απλά το πλάνο. Όχι για ένα παιχνίδι ή για μια σεζόν, αλλά πλάνο για τα χρόνια που έρχονται.

Πρέπει οι ομάδες να στηρίζουν τους προπονητές γιατί δεν βοηθάει καθόλου στην προσαρμογή των παικτών αυτό το rotation προπονητών που γίνεται.

Είναι διαφορετικά με τον Σόλσκιερ γιατί έχει παίξει και ξέρει πως να κατανοήσει τους παίκτες εκτός αγωνιστικού χώρου...

Για τον Μουρίνιο δεν ήταν πρόβλημα το γεγονός πως δεν έχει παίξει σε τοπ επίπεδο γιατί είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου και έχει τον τρόπο του να διαβάσει τους ποδοσφαιριστές, όμως, όταν έχεις παίξει ποδόσφαιρο και έχεις ζήσει με τον τρόπο ζωής που έχουμε κι εμείς τώρα, μπορείς να καταλάβεις περισσότερα πράγματα ως κόουτς...» ήταν τα λόγια του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης