Λάμψη αστέρων, μαγικές στιγμές και... χαβαλές στο φιλικό του Κομπανί! (vid)

Ο Βινσέντ Κομπανί είδε το Etihad να γεμίζει από τον κόσμο της Μάντσεστερ Σίτι για το φιλικό που διεξήχθη προς τιμήν του, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του στο κλείσιμο του 10ετούς κύκλου της καριέρας του στους «πολίτες». Τρομερά έσοδα που πήγαν όλα σε καλό σκοπό, στιγμές μαγείας από Σκόουλς και Φαν Πέρσι, κατάφεραν να... τσακωθούν οι Νέβιλ και Κάραγκερ!  



Λάμψη αστέρων, μαγικές στιγμές και... χαβαλές στο φιλικό του Κομπανί! (vid)

Ο Βέλγος νυν παίκτης – προπονητής της Άντερλεχτ (αν και στις ημέρες των αγώνων δεν του επιτρέπεται πλέον ν' ασχολείται με το κομμάτι του τεχνικού, έχοντας δοθεί εντολή να καθοδηγεί απλά την άμυνα ως αρχηγός εντός αγωνιστικού χώρου), πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης το φιλικό προς τιμήν του ανάμεσα σε θρύλους της Μάντσεστερ Σίτι και all-stars του παρελθόντος της Πρέμιερ Λιγκ.

Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης πήγαν σε οργανισμό που προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή των αστέγων στο Μάντσεστερ και να τους βρει μια στέγη, ο Κομπανί δήλωσε με αρκετή δόση χιούμορ ότι κλασσικά... είναι τραυματίας και δεν μπορεί να παίξει ούτε στο δικό του φιλικό ματς, ενώ, οι Πολ Σκόουλς και Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδειξαν πως η άτιμη η μπάλα δεν ξεχνιέται...

Ξεχώρισε η στιγμή που οι Κάραγκερ και Νέβιλ... καυγάδισαν έχοντας κληθεί να παίξουν στην ίδια ομάδα και δέχθηκαν το πρώτο γκολ από λάθος του άλλοτε αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δείτε όλα τα βίντεο:

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης