«Πόλεμος» Φεκίρ με τον ατζέντη του για το «ναυάγιο» με τη Λίβερπουλ!

Ο Ναμπίλ Φεκίρ μίλησε ανοιχτά για την αρνητική έκβαση της μετακίνησής του στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2018, κατηγόρησε τον πρώην μάνατζέρ του για τους χειρισμούς του, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το γόνατό του, όμως, ο άλλοτε εκπρόσωπός του, πέρασε στην αντεπίθεση! «Ας σταματήσει το σόου κι ας μην τους περνάει όλους για χαζούς» τόνισε!  



«Πόλεμος» Φεκίρ με τον ατζέντη του για το «ναυάγιο» με τη Λίβερπουλ!

Ο Γάλλος νυν μεσοεπιθετικός της Μπέτις, έφτασε πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Premier League πριν από έναν χρόνο, έναντι 53 εκατομμυρίων λιρών, όμως, από το πουθενά κι αφού είχε περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, τον ενημέρωσαν ότι τελικά η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί.

«Ειπώθηκαν πολλά ψέματα τα οποία με επηρέασαν. Με πείραξαν και εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό συμβαίνει όταν αντιλαμβάνεσαι πως έχουν ειπωθεί ψέματα και γνωρίζεις πως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Δεν είναι αλήθεια τίποτα απ' όλα αυτά που είπαν για το γόνατό μου. Μια χαρά είναι το πόδι μου. Είχα κάνει ιατρικά τεστ και στο προπονητικό της εθνικής ομάδας της Γαλλίας και ούτε καν είχαν αναφέρει οτιδήποτε για το γόνατο. Αν δεν ήταν καλά το γόνατο θα είχε κάνει τόσο μεγάλη προσφορά ο Ολάς στη Λυών για να με κρατήσει;

Θέλετε να ακούσετε την αλήθεια για ό,τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι; Μα τω Θεώ ούτε εγώ δεν την ξέρω! Κι εγώ θέλω να την ακούσω! Έκανα τα ιατρικά τεστ και ξαφνικά η Λίβερπουλ αποφάσισε να μη με αγοράσει. Έπρεπε μάλλον να βρεθεί μια δικαιολογία και τη βρήκαν στο γόνατό μου...» είπε ο Φεκίρ στην «Equipe». 

Ο πρώην εκπρόσωπός του, Ζαν Πιέρ Μπερνέ, έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω, μίλησε στο «sport witness» και απάντησε: ««Πρέπει να σταματήσει το σόου και να σταματήσει να θεωρεί χαζούς τους ανθρώπους. Όλοι ξέρουν τι έχει συμβεί!

Η μεταγραφή στη Λίβερπουλ χάλασε για δυο λόγους! Ο πρώτος είναι το γόνατό του, ακόμα κι αν ήθελαν οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας να κάνουν μια προσπάθεια παραπάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ο δεύτερος λόγος είναι η εμφάνιση κάποιων άγνωστων ψευτοατζέντηδων που την τελευταία στιγμή ζήτησαν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις από την αρχή! Έτσι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την υπόθεση».

Κώστας Ζάλιαρης