Στη Σίτι ο Νασρί!

Είναι οριστικό! Ο Σαμίρ Νασρί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι καθώς όπως επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η Άρσεναλ, οι δύο ομάδες έφτασαν σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή και ο παίκτης το απόγευμα της Τρίτης θα μεταβεί στο Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει.



Στη Σίτι ο Νασρί!

Η σχετική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής σε συνδυασμό με τα όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης το ραδιόφωνο του BBC ότι θα ταξιδέψει με την αποστολή της Άρσεναλ για τον επαναληπτικό με την Ουντινέζε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ – αν έπαιζε θα σήμαινε ότι δεν θα μπορούσε να παίξει στο με την Σίτι – σκόρπισαν μία… σχετική αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών των «κανονιέρηδων».

Αντί όμως να πάρει ο Νασρί το αεροπλάνο για να πάει στην Ιταλία, πήρε το αεροπλάνο για το Μάντσεστερ ώστε το απόγευμα της Τρίτης να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στους «πολίτες».Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Άρσεναλ που επιβεβαίωσε ότι οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη και ότι μένουν μόνο τα τυπικά.

Πλέον, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αφού περάσει με επιτυχία σήμερα τις εξετάσεις και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Μαντσίνι και θα αρχίσει προπονήσεις.