Η ευρωπαϊκή 24άδα της Γιουνάιτεντ περιέχει μία... «έκπληξη»

Την λίστα με τους 24 ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μέσα στους οποίους συμπεριέλαβε και ένα όνομα... «έκπληξη».



Η ευρωπαϊκή 24άδα της Γιουνάιτεντ περιέχει μία... «έκπληξη»

Την 24άδα που θα χρησιμοποιήσει φέτος για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όπως ήταν φυσικό, συμπεριέλαβε στην λίστα όλα τα... «αστέρια» της ομάδας αλλά μέσα σε αυτά φιγουράρει και το όνομα ενός πιτσιρικά, του Ματέι Κοβάρ.

Ο νεαρός Τσέχος τερματοφύλακας έχει εντυπωσιάσει τον Νορβηγό τεχνικό με αποτέλεσμα να κερδίσει μία θέση στην ευρωπαϊκή λίστα του συλλόγου με σκοπό να μαζέψει τις κατάλληλες εμπειρίες για την συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά η λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Γιουρόπα Λιγκ:

Τερματοφύλακες: Νταβίντ Ντε Χέα, Σέρτζιο Ρομέρο, Ματέι Κοβάρ, Λι Γκραντ.

Αμυντικοί: Έρικ Μπέιλι, Ντιόγκο Νταλότ, Βίκτορ Λίντελοφ, Μάρκος Ρόχο, Λουκ Σο, ¶ξελ Τουανζέμπε, Φιλ Τζόουνς, Χάρι Μαγκουάιρ, ¶αρον Βαν-Μπισάκα, ¶σλεϊ Γιανγκ.

Μέσοι: Φρεντ, Ντάνιελ Τζέιμς, Χουάν Μάτα, Νεμάνια Μάτιτς, Τζέσι Λίνγκαρντ, Σκοτ ΜακΤομινέι, Αντρέας Περέιρα, Πολ Πογκμπά.

Επιθετικοί: ¶ντονι Μαρσιάλ, Μάρκους Ράσφορντ.

Αναφορικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» κληρώθηκαν στον 12ο και τελευταίο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες τις Αλκμάαρ, Παρτιζάν και Αστάνα.

Μαρίνος Πάντζης