Θυμίζει... Ανρί στα εντός έδρας ο Ομπαμεγιάνγκ! (vid)

Σε εξαιρετικά φεγγάρια βρίσκεται ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και το φανερώνει κυρίως κάθε φορά που αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της Άρσεναλ, φτάνοντας σε επιδόσεις που θυμίζουν στον κόσμο του λονδρέζικου συλλόγου τον κορυφαίο σκόρερ του κλαμπ, Τιερί Ανρί.  



Θυμίζει... Ανρί στα εντός έδρας ο Ομπαμεγιάνγκ! (vid)

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο πρόσφατο ντέρμπι με την Τότεναμ, το απόγευμα της Κυριακής στο «Έμιρεϊτς» και συνέχισε την εξαιρετική επίδοση της επίτευξης τερμάτων σε διαδοχικές φορές που έχει πάρει φανέλα βασικού σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος.

Μαζί και με την «μάχη» του Βόρειου Λονδίνου, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, έχει βρει δίχτυα σε 7 συνεχόμενα παιχνίδια κατά τα οποία ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, μπροστά στο κοινό των «κανονιέρηδων».

Παρόμοια επίδοση, είχε παρουσιάσει μονάχα ο θρυλικός, Τιερί Ανρί, πριν από μια 20ετία, στο «Χάιμπουρι», όταν τότε, ο Γάλλος επιθετικός είχε καταφέρει να φτάσει στα 9 ματς ως 11αδάτος που έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Κώστας Ζάλιαρης