Οι «μεγάλοι»... το’χουν, πιο ζόρικα για Γουλβς

Τα... βασικά να κάνουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να εξασφαλίσουν την πρόκριση από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με Άιντραχτ, Σταντάρ και Γκιμαράες, οι «κανονιέρηδες», κόντρα σε Αστάνα, Παρτιζάν και Άλκμααρ οι «κόκκινοι διάβολοι». Αντίθετα, πιο δυνατός ο όμιλος της Γουλβς, η οποία αναμένεται να δώσει σκληρή μάχη για ένα από τα δύο εισιτήρια με τις Μπεσίκτας, Μπράγκα και Σλόβαν Μπρατισλάβας!  



Οι «μεγάλοι»... το’χουν, πιο ζόρικα για Γουλβς

Ανάμεικτα συναισθήματα για τους τρεις εκπροσώπους των αγγλικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ. Για την ακρίβεια, οι δύο «μεγάλοι» χαμογελούν, ενώ η Γουλβς ετοιμάζεται για... ζόρια!

Η Άρσεναλ κληρώθηκε με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σταντάρ Λιέγης και Γκιμαράες. Από τη μεριά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στους ομίλους με τις Αστάνα, Παρτιζάν και Άλκμααρ.

Αντίθετα, πιο δύσκολος σαφώς είναι ο όμιλος της Γουλβς, η οποία αναμένεται να παίξει στα ίσα με τις Μπεσίκτας, Μπράγκα και Σλόβαν Μπρατισλάβας για ένα από τα δύο εισιτήρια της επόμενης φάσης.

Δυνατό γκρουπ και αυτό της Σέλτικ, η οποία θα αντιμετωπίσει τις Λάτσιο, Ρεν και Κλουζ, όπως και της αιωνίας αντιπάλου Ρέιντζερς, που κληρώθηκε με τις Πόρτο, Γιουνγκ Μπόις και Φέγενορντ.