Σοκ για Μπέρνλι, την απέκλεισε η Σάντερλαντ!

Η Μπέρνλι που έμοιαζε τόσο σταθερή και ισορροπημένη στην Πρέμιερ Λιγκ, υπέστη ήττα – σοκ με σκορ 3-1 από τη Σάντερλαντ και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ! Η Λέστερ αναδείχθηκε νικήτρια στα πέναλτι απέναντι στη Νιούκαστλ στη μοναδική κόντρα ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, πέρασαν Έβερτον και Μπόρνμουθ, εξάρα της Σουόνσι στην Κέμπριτζ.  



Σοκ για Μπέρνλι, την απέκλεισε η Σάντερλαντ!

Οι «clarets» του Σον Ντάις, παρά το γεγονός πως κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ροντρίγκεζ μόλις στο 11ο λεπτό, είδαν τις «μαυρόγατες» να φέρνουν τα πάνω – κάτω, να ισοφαρίζουν πριν φύγει το πρώτο μέρος και να σκοράρουν δις σε διάστημα τριών λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 3-1!

Η Λέστερ αντιμετώπισε τη Νιούκαστλ, προηγήθηκε με τον Μάντισον, ο Μούτο απάντησε για τις «καρακάξες» (1-1) και στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πήρε την πρόκριση με το τελικό 4-2.

Από την άσπρη βούλα κρίθηκε και το παιχνίδι της Μπόρνμουθ με τη Φόρεστ Γκριν, με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ να περνάει στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ με το υπέρ της 3-0 (0-0 κ.α.), ενώ, η Έβερτον, αν και είδε τη Λίνκολν να σκοράρει στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα του αγώνα (!) επιβλήθηκε με σκορ 4-2! Πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα οι Ιγουόμπι (που πέτυχε το τρίτο γκολ), Κεν, Σιντιμπέ και Φαμπιάν Ντελφ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπέρνλι – Σάντερλαντ 1-3

Λίνκολν – Έβερτον 2-4

Νιούκαστλ – Λέστερ 2-4 πεν. (1-1 κ.α.)

Ρόδεραμ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-1

Μπόρνμουθ – Φόρεστ Γκριν 3-0 πεν. (0-0 κ.α.)

ΚΠΡ – Πόρτσμουθ 0-2

Σουόνσι – Κέμπριτζ 6-0

Κώστας Ζάλιαρης