Έκανε ζημιά «ζημιά» η Νιούκαστλ, το έσωσε στις καθυστερήσεις η Γουλβς!

Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αφού η Τότεναμ ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Νιούκαστλ με σκορ 1-0 ενώ η Γουλβς απέσπασε βαθμό από την Μπέρνλι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ραούλ Χιμένεζ!



Έκανε ζημιά «ζημιά» η Νιούκαστλ, το έσωσε στις καθυστερήσεις η Γουλβς!

Τότεναμ-Νιούκαστλ 0-1

Το πρώτο γκολ του Ζοέλιντον έφερε και τους πρώτους βαθμούς στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ για τη Νιούκαστλ, η οποία αφήνει πίσω της τις ήττες από Άρσεναλ και Νόριτς για να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη στο Λονδίνο!

Παρά την έντονη πίεση που άσκησαν κατά διαστήματα οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, το γκολ του Βραζιλιάνου παρέμεινε το μοναδικό ως το σφύριγμα της λήξης, με τον ίδιο να γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής από τη χώρα του καφέ που χρίζεται σκόρερ για λογαριασμό των «magpies» στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάτι αντίστοιχο έχουν καταφέρει στο παρελθόν μόνο οι Κένεντι και Κασάπα.

Γουλβς-Μπέρνλι 1-1

Χωρίς νίκη παραμένει η Γουλβς μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, με το συγκρότημα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να καταγράφει ισάριθμες ισοπαλίες.

Το γκολ του Άσλεϊ Μπαρνς στο 13ο λεπτό ήταν αυτό που έβαλε… φωτιά στη συνάντηση του «Μολινό», με τον υψηλόσωμο άσο να υποδέχεται την μπάλα ύστερα από κεφαλιά-ασίστ του ΜακΝίλ, σκοράροντας με ευθύβολο δυνατό σουτ.

Οι «λύκοι» κατάφεραν ωστόσο να σώσουν την παρτίδα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ραούλ Χιμένεζ, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Γιάννης Τζιουμακλής