Η δικαίωση των... «παιδιών» της Τσέλσι

Το «δίδυμο» Μέισον Μάουντ και Τάμι Έιμπραχαμ όχι μόνο κατάφερε να δώσει χθες (24/8) την πρώτη φετινή νίκη της Τσέλσι στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά παράλληλα κατάφερε να γράψει με «χρυσά γράμματα» το όνομα του στην ιστορία του θεσμού, «σπάζοντας» ένα ρεκόρ από το μακρινό 1992!



Η δικαίωση των... «παιδιών» της Τσέλσι

Η πρώτη νίκη στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ για την Τσέλσι είναι από χθες (24/8) γεγονός!

Οι «μπλε» στηριζόμενοι στα... «παιδιά» τους γι' ακόμη μία φορά φέτος και συγκεκριμένα στους Τάμι Έιμπραχαμ και Μέισον Μάουντ, οι οποίοι σημείωσαν δύο κι ένα γκολ αντίστοιχα, κατάφεραν να «δραπετεύσουν» από την έδρα της μαχητικής Νόριτς με το νικηφόρο 3-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του θεσμού.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο «δίδυμο» πέρα από τους τρεις βαθμούς που έφερε στην ομάδα του, από χθες κατάφερε να «σπάσει» και ένα ρεκόρ το οποίο κρατάει από το μακρινό καλοκαίρι του 1992!

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες ήταν οι πρώτοι Άγγλοι, μετά τον Αύγουστο του '92, οι οποίοι όντας κάτω των 21 ετών σκόραραν σε ίδιο ματς της ομάδας τους για τον θεσμό της Πρέμιερ Λιγκ και το αποτέλεσμα είναι πλέον γνωστό.

Έτσι λοιπόν, η επιλογή του συλλόγου από το Λονδίνο το να στηριχθεί στα δικά του... «παιδιά» για φέτος φαίνεται πως σιγά – σιγά αποφέρει τους «καρπούς» της, με αποτέλεσμα η δικαίωση να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο για την... ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Φρανκ Λάμπαρντ.

Μαρίνος Πάντζης