Τρελό διπλό μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» η Κρίσταλ Πάλας!

Κι όμως το έκανε! Η Κρίσταλ Πάλας φαινόταν πως θα αρκεστεί στον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σκόραρε ξανά μετά την ισοφάριση και πήρε ένα τρελό διπλό στο «Ολντ Τράφορντ» στις καθυστερήσεις. Με διπλά έκλεισαν και τα άλλα τρία ματς του απογεύματος.



Τρελό διπλό μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» η Κρίσταλ Πάλας!

Μέσα στην γκρίνια τελείωσε το ματς των «κόκκινων διαβόλων», με τα πράγματα να μοιάζουν για αρκετή ώρα ακόμη χειρότερα, να γίνονται λίγο καλύτερα αλλά να ξανά παίρνουν την κάτω βόλτα. Εγκλωβισμένη και χωρίς ιδέες επιθετικά, η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε με τίποτα να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάτι παραπάνω, για να έρθει στο 32ο λεπτό η πρώτη τελική της Κρίσταλ Πάλας και μαζί το πρώτο γκολ του αγώνα.

Ο Τζόρνταν Αγιού ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας έπειτα από γέμισμα του τερματοφύλακα Γουάιτα και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ντε Χέα με την υπόλοιπη άμυνα να ζητάει οφσάιντ, για να παγώσει την εξέδρα που ξανά ξύπνησε για να... γκρινιάξει. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την δυνατότητα να κάνουν το 1-1, αλλά ο Ράσφορντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Τζέιμς και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι και το ημίχρονο. Αυτό έδειχνε πως θα είναι και το τελικό σκορ του ματς, αλλά εν τέλει η Γιουνάιτεντ μπόρεσε να απαντήσει, με τον Τζέιμς να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα του στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Τώρα τελείωσε; Ούτε τώρα! Κι αυτό γιατί ενώ η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πίεζε για την ανατροπή, βρέθηκε εκτεθειμένη στην άμυνά της και ο Φαν Άανχολτ την τιμώρησε με ωραίο τελείωμα για το 2-1! Ήταν η πρώτη ήττα της Γιουνάιτεντ φέτος και το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα μετά το 1-1 με την Γουλβς και την επιβλητική από άποψη σκορ νίκη επί της Τσέλσι (4-0).

Με το 1-2 γράφτηκε ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ήταν η πρώτη φορά από καταβολής της κατά την οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε νικητήριο τέρμα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» στις καθυστερήσεις!

Διπλά είχαμε και στα άλλα ματς της ημέρας, με αυτό της Γουέστ Χαμ στην έδρα της Γουότφορντ να ξεχωρίζει. Ανοιχτό ματς από τις δύο πλευρές με τον Νομπλ να ανοίγει το σκορ με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και τον Γκρέι να ισοφαρίζει προσωρινά για τις «σφήκες». Από ‘κει και πέρα δράση ανέλαβε ο Σεμπάστιαν Χάλερ, που με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος απάντησε στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι για να διαμορφώσει από σχετικά νωρίς (63’, 74’) το τελικό σκορ.

Στο «Bramall Lane» οι οπαδοί της Σέφθιλντ Γιουνάιτεντ ήλπιζαν για το 2/2 στην έδρα τους, αλλά ο Βάρντι και η Λέστερ είχαν διαφορετική άποψη. Ο Άγγλος σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στο 38’ για το 0-1, με την ακριβότερη μεταγραφή της Γιουνάιτεντ, τον ΜακΜπέρνι, να απαντάει στο 62’ για το 1-1 ερχόμενος από τον πάγκο. Πολύ καλό το κοουτσάρισμα του Γουάιλντερ, που ωστόσο έπεσε πάνω σε μια πιο ψημένη ομάδα που απάντησε άμεσα με τον Μπαρνς (70’) και πήρε το τρίποντο.

Last but not least η Σαουθάμπτον, που ταξίδεψε στο ηλιόλουστο «AMEX» για να πάρει ένα σχετικά άνετο διπλό κόντρα στην Μπράιτον. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η απευθείας αποβολή του Αντόνε με την συμπλήρωση μισής ώρας, αποβολή πέρα για πέρα δίκαιη λόγω της βιαιότητας του μαρκαρίσματος. Πρώτος σκόρερ του ματς ο νεαρός Τζενεπό, που με πανέμορφο πλασέ συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στους οπαδούς του συλλόγου κατά το ντεμπούτο του, για να πάρει σειρά το τέρμα του Ρέντμοντ στα τελευταία δευτερόλεπτα με το οποίο εδραιώθηκε η νίκη των «Αγίων».