Σανίδα… σωτηρίας για Μπέρι!

Νέα μέρα, πιο αισιόδοξη για το μέλλον της Μπέρι ξημέρωσε! Λίγο πριν «σφραγιστεί» η… ολική της καταστροφή, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Στιβ Ντέιλ αποδέχτηκε την πρόταση που έφτασε στα χέρια του από λονδρέζικη εταιρία για την πώληση των μετοχών του που αυτόματα θα σημάνει και τη σωτηρία της ομάδας.  



Σανίδα… σωτηρίας για Μπέρι!

Κυριολεκτικά στο παρά πέντε, οι ενδιαφερόμενοι εμφανίστηκαν με προσφορά που κάλυψε οικονομικά τον Ντέιλ και έτσι σύντομα θα τρέξουν οι διαδικασίες της μεταβίβασης του πακέτο των μετοχών, με την ελπίδα ότι η Μπέρι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λιγκ 1!

Η ομάδα θα έμπαινε σε καθεστώς εκκαθάρισης και θα αποκλειόταν από το πρωτάθλημα εφόσον ο ιδιοκτήτης της δεν φανέρωνε – έως τις 23:59 της Παρασκευής- αποδεικτικά στοιχεία ότι διάθετε την οικονομική επιφάνεια να ξεχρεώσει την ομάδα ή έστω είχε στα χέρια του «πραγματική» πρόταση από ενδιαφερόμενους.

Εν τέλει λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας, η EFL ανακοίνωσε ότι έχει λάβει ενημέρωση πως υπάρχει προσφοράς εξαγοράς του συλλόγου από τους Ρόρι Κάμπελ και Χέρνι Νιούμαν, οι οποίοι ηγούνται της εταιρίας C&N Sporting Risk που εδρεύει στο Λονδίνο!

Αυτό που απομένει πλέον για να γελάσει και λίγο το… χειλάκι των οπαδών είναι να γίνει η συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, οι απαραίτητοι έλεγχοι στα βιβλία του συλλόγου και εν συνεχεία να σφραγιστεί η συμφωνία! Εφόσον όλα πάνε καλά και η EFL δώσει την συγκατάθεσή της, η Μπέρι θα μπει σε νέα εποχή, πιο αισιόδοξη και οι άνθρωποι της θα αρχίσουν να ονειρεύονται ξανά…