Έσπασε το ρόδι η Άστον Βίλα!

Η Άστον Βίλα κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, φτάνοντας στο 2-0 επί της κακής Έβερτον στο κατάμεστο και... ολοζώντανο «Βίλα Παρκ» για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! 



Έσπασε το ρόδι η Άστον Βίλα!

Η ομάδα των Ντιν Σμιθ και Τζον Τέρι κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη, δείχνοντας πως έχει μάθει από τα όποια ατομικά λάθη της είχαν στοιχίσει κάτι καλύτερο στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. 

Ο Γουέσλεϊ ξεχώρισε για τους «χωριάτες», καθώς, όντας η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Βίλα, είχε ένα ένα γκολ και συμμετοχή στο δεύτερο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση των τριών βαθμών. 

Αρχικά στο 21ο λεπτό από ωραία μπαλιά του Ζόταν κατάφερε να τρέξει στην πλάτη της άμυνας περνώντας τον Κιν για να κάνει το διαγώνιο σουτ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Η Έβερτον ήταν επιθετικά... απούσα στο πρώτο ημίχρονο, κάπως διορθώθηκαν τα πράγματα όταν πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Κεν, Γουόλκοτ και Ιγουόμπι, όμως, οι «χωριάτες» έκαναν το «Βίλα Παρκ» να ταρακουνηθεί ξανά στις καθυστερήσεις! 

Ο Γουέσλεϊ κατάφερε να κάνει ακόμα μια εξαιρετική μπαλιά προς τον ΜακΓκιν κι αυτός είχε εύκολο έργο να φτιάξει το γκολ για τον Ελ Γκαζί για το τελικό 2-0 στο 95'.