Απίστευτη ιστορία του Κάρολ όταν πήγε στην Λίβερπουλ: «Θα έμπαινα στο Google για να μάθω τους συμπαίκτες μου»

Τις τότε αγγλικές φήμες που τον ήθελα να μην γνωρίζει κανέναν συμπαίκτη του, όταν έφτασε στην Λίβερπουλ το 2011, επιβεβαίωσε οχτώ χρόνια αργότερα ο Άντι Κάρολ, ο οποίος και δήλωσε πως θα κατέφευγε ακόμα και στο... Google για αναζήτηση πληροφοριών.



Απίστευτη ιστορία του Κάρολ όταν πήγε στην Λίβερπουλ: «Θα έμπαινα στο Google για να μάθω τους συμπαίκτες μου»

Σε μία απίστευτη ιστορία από τα... «παλιά» και συγκεκριμένα από την περίοδο που βρέθηκε στην Λίβερπουλ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Νιουκάστλ, Άντι Κάρολ!

Ο 30χρονος πλέον Άγγλος αναφέρθηκε στην ημέρα όπου έφτασε στο Λίβερπουλ το 2011 για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «κόκκινους» από την Νιουκάστλ, μία ημέρα που όπως φαίνεται δύσκολα θα ξεχάσει.

Ο λόγος ήταν πως εκείνη την εποχή ο Άγγλος στράικερ δεν έβλεπε καθόλου... ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανέναν συμπαίκτη του στην νέα του ομάδα πέρα από τους Τζέραρντ και Καράγκερ. Έτσι λοιπόν, ήταν έτοιμος να καταφύγει ακόμα και στο... Google, αναζητώντας πληροφορίες για την νέα του τότε ποδοσφαιρική «στέγη».

Συγκεκριμένα, τα λόγια του επιθετικού της Νιουκάστλ ήταν τα εξής:

«Όταν ήμουν στο ελικόπτερο για το Λίβερπουλ είμαι σε φάση: “Ξέρω τον Stevie G, ξέρω τον Κάραγκερ, ποιόν άλλον;”.

Ο ατζέντης μου εκείνη την εποχή δεν με είχε ενημερώσει για τίποτα. Έπρεπε να είχα χρησιμοποιήσει το Google για να μάθω την ομάδα.

Είναι κακό αυτό που λέω επειδή είναι παίκτες της Λίβερπουλ αλλά πραγματικά δεν είναι ασέβεια. Απλά κυριολεκτικά δεν έβλεπα ποδόσφαιρο, οπότε δεν ήξερα.»

Αναφορικά λοιπόν, ο Άντι Κάρολ πέρασε μόλις έναν χρόνο στην Λίβερπουλ από το 2011 έως το 2012, πραγματοποιώντας 44 συμμετοχές και σκοράροντας έξι γκολ με τους «κόκκινους». Έπειτα ακολούθησε μία «7ετία» στο Λονδίνο και την Γουέστ Χαμ.

Ωστόσο, ο Κάρλος φέτος επέστρεψε στο... «σπίτι» του και την Νιουκάστλ, στην οποία και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα».

Μαρίνος Πάντζης