Τσέλσι-Λέστερ 1-0 (Ημίχρονο)

Απόλυτη κυρίαρχος η Τσέλσι στα πρώτα 45 λεπτά του «Στάμφροντ Μπριτζ». H ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ προηγείται με σκορ 1-0 χάρις στο τέρμα του Μέισον Μάουντ (7’).



Τσέλσι-Λέστερ 1-0 (Ημίχρονο)

Ο νεαρός πέτυχε το πρώτο φετινό γκολ της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ εκμεταλλευόμενος το λάθος του Εντιντί, ο οποίος έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή του Σμάιχελ. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός των «μπλε» του έκλεψε την κατοχή και πλάσαρε εύστοχα για στο 1-0.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν ωστόσο να έχουν πάρει νωρίτερα κεφάλι στο σκορ, αφού στο πρώτο μόλις λεπτό το σουτ του Πέδρο βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων ενώ στο 2ο λεπτό, ο Σμάιχελ και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να αποσβήσουν την κοντινή προσπάθεια του Μάουντ αλλά και το «ριμπάουντ» του Πούλισικ.

Στο 21’ η κεφαλιά του Μάουντ έπειτα από σέντρα του Πέδρο κατέληξε στην αγκαλιά του Σμάιχελ ενώ η παρέμβαση του Φουκς ήταν αυτή που ανέκοψε το πλασέ του Καντέ για το 2-0 στο 26’. Η συγκεκριμένη φάση προέκυψε από υπέροχο τακουνάκι του Ζιρού, ο οποίος δημιούργησε στο πρώτο μέρος απειλητικές καταστάσεις με… στρωσίματα στους συμπαίκτες του.

Οι συνθέσεις

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ζουμά, Έμερσον, Μάουντ, Ζορζίνιο, Καντέ, Πούλισικ, Πέδρο, Ζιρού

Λέστερ: Σμάιχελ, Ρικάρντο, Έβανς, Σογιουνκού, Φουχς, Τσουντχάρι, Ντιντί, Τίλεμανς, Μάντισον, Πέρεθ, Βάρντι

Γιάννης Τζιουμακλής