Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 2-1 (Ημίχρονο)

Με σκορ 2-1 προηγείται η Μάντσεστερ Σίτι της Τότεναμ στο «Έτιχαντ» μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού για την 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 2-1 (Ημίχρονο)

Το πρώτο εικοσάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ποτσετίνο να περάσει το κέντρο ενώ στη συμπλήρωση του συγκεκριμένου διαστήματος κατάφεραν να ανοίξουν και το σκορ.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα συνεργάστηκε έξω από την περιοχή με τον Ντε Μπρόινε και η υπέροχη σέντρα του Βέλγου επέτρεψε στον Στέρλινγκ να κινηθεί στο δεύτερο δοκάρι και να σκοράρει με κεφαλιά.

Η απάντηση των «σπιρουνιών» υπήρξε όμως άμεση, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Λαμέλα έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή την «πολιτών» και ισοφάρισε με όμορφο πλασέ, εκμεταλλευόμενος την λάθος τοποθέτηση του Έντερσον.

Στο 35’ ωστόσο οι παίκτες του Γκουαρντιόλα πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ! Μπ. Σίλβα και Ντε Μπρόινε σε ένα… «replay» του πρώτου τέρματος έφεραν και πάλι την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Αγουέρο, ο οποίος κινήθηκε ανάμεσα στους αντίπαλους αμυντικούς και «έγραψε» το 2-1 με κοντινή προσπάθεια.

Οι δύο μεσοεπιθετικοί των πρωταθλητών Αγγλίας επανέλαβαν μάλιστα το… κόλπο στο 43ο λεπτό αλλά ο Γκουντογκάν που βρέθηκε αυτή τη φορά σε θέση βολής, δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λαπόρτ, Οταμέντι, Γουόκερ, Ζιντσένκο, Ρόντρι, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μπ. Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο

Τότεναμ: Γιορίς, Σάντσεζ, Αλντερβάιρελντ, Γουόκερ-Πίτερς, Ρόουζ, Γουίνς, Σισοκό, Ντομπελέ, Έρικσεν, Λαμέλα, Κέιν

Γιάννης Τζιουμακλής