Απέρριψε υπέρογκο μισθό της Σίτι για την Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ

Όντας το «μήλο της Έριδος» για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ εδώ και πολύ καιρό, ο Χάρι Μαγκουάιρ καταλήγοντας στην Γιουνάιτεντ φαίνεται πως επέλεξε να γίνει ο ακριβότερος αμυντικός στον κόσμο παρά πιο πλούσιος κατά 278.000 λίρες την εβδομάδα.



Απέρριψε υπέρογκο μισθό της Σίτι για την Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ

Το ότι βρισκόταν στο «στόχαστρο» των δύο ομάδων από το Μάντσεστερ, αυτό ήταν γνωστό! Αλλά το άγνωστο σημείο ήταν το γεγονός του ότι για να καταλήξει στην κόκκινη πλευρά της πόλης, ο Χάρι Μαγκουάιρ χρειάστηκε να απορρίψει τον υπέρογκο μισθό που του πρόσφερε η Σίτι.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η «Mirror», ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» πλέον, πριν φτάσει σε συμφωνία με την ομάδα και υπογράψει το συμβόλαιο του βρισκόταν σε συζητήσεις με την «συμπολίτισσα», Σίτι, η οποία ήταν διατεθειμένη να δίνει στον Άγγλο το πόσο των 278.000 λιρών την εβδομάδα (!) για να τον κάνει να φορέσει την μπλε φανέλα.

Όμως, ο 26χρονος αρνήθηκε την πρόταση των «πολιτών» και υπέγραψε απευθείας στην Γιουνάιτεντ, όντας και επίσημα ο πιο ακριβός αμυντικός του κόσμου.

Έτσι λοιπόν, σε ερώτηση «λεφτά ή δόξα» μάλλον ο Χάρι Μαγκουάιρ έδωσε την δική του απάντηση!

Μαρίνος Πάντζης