Κάτι... παραπάνω από μισή ζωή στη Γουλβς και πρώτο γκολ με τους άνδρες! (vid)

Ο 19χρονος μέσος, Μόργκαν Γκιμπς – Γουάιτ, βρίσκεται στη Γουλβς τα τελευταία 11 χρόνια της ζωής του ξεκινώντας το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από τα παιδικά τμήματα της ομάδας και κατάφερε να βρει για πρώτη φορά δίχτυα με τους άνδρες το βράδυ της Πέμπτης, στη νέα «τεσσάρα» επί της Πιούνικ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ!  



Κάτι... παραπάνω από μισή ζωή στη Γουλβς και πρώτο γκολ με τους άνδρες! (vid)

Ο Άγγλος χαφ από το Στάφορντ, βρίσκεται ήδη κάτι περισσότερο από τη μισή ζωή του, στην... αγέλη των «λύκων».

Ξεκινώντας από τις υποδομές του κλαμπ, έχει φτάσει στην ηλικία των 19 ετών και παίρνει συμμετοχές στην ανδρική ομάδα, συμπληρώνοντας και ευρωπαϊκές εμφανίσεις, όπως το έκανε και το βράδυ της 15ης Αυγούστου απέναντι στην Πιούνικ.

Μετά το 4-0 στην Αρμενία, ήρθε νέα νίκη με το ίδιο σκορ στο δεύτερο παιχνίδι για την ομάδα του Νούνο Σάντο που πλέον θα κοντραριστεί με την Τορίνο για μια θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μόργκαν Γκιμπς – Γουάιτ, κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά στη θητεία του στο ανδρικό τμήμα της Γουλβς, μπροστά στο South Bank, διπλασιάζοντας προσωρινά τα τέρματα της ομάδας του όταν βρέθηκε στη μικρή περιοχή για να πλασάρει σωστά έπειτα από γύρισμα που έγινε από αριστερά.

Δείτε το γκολ του:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης