Ο νέος πανηγυρισμός του Μανέ θυμίζει... Φιρμίνο

Πανηγυρισμό αλά... Φιρμίνο πραγματοποίησε χθες μετά το πρώτο του γκολ με την Τσέλσι ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος όπως αποκάλυψε στην συνέχεια στον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του θα καθιερώσει τον πανηγυρισμό αυτόν για φέτος.



Ο νέος πανηγυρισμός του Μανέ θυμίζει... Φιρμίνο

Τον καινούργιο τρόπο με τον οποίο θα πανηγυρίζει τα γκολ του για φέτος επιβεβαίωσε στα social media ο Σαντιό Μανέ. Τρόπος ο οποίος κάτι... θυμίζει!

Συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος εξτρέμ της Λίβερπουλ πόσταρε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία και πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Τσέλσι.

Πανηγυρισμός όμως που θύμιζε... Φιρμίνο!

Έτσι λοιπόν, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχασε την ευκαιρία και αμέσως σχολίασε την φωτογραφία του συμπαίκτη του, λέγοντας: «Σάντι, μην με αντιγράφεις, σε παρακαλώ.»

Για την πάρει εν τέλει την εξής απάντηση – αποκάλυψη από την Σενεγαλέζο: «Είναι διαφορετικό από το δικό σου Μπόμπι. Αυτός θα είναι ο νέος μου πανηγυρισμός γι' αυτή την χρονιά! Μην με αποθαρρύνεις αμέσως!»

Όπως φάνηκε όμως, ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός έφερε... «γούρι» στον Σαντιό Μανέ, ο οποίος και πέτυχε δύο τέρματα στον χθεσινό (14/8) τελικό.

Μαρίνος Πάντζης