Το ... τρελό 10ήμερο του Άντριαν!

Από την αναζήτηση ομάδας έχοντας δει τον Ρομπέρτο να του παίρνει τη θέση στη Γουέστ Χαμ, ο Άντριαν μέσα σε 10 μέρες μάλλον έζησε ό,τι πιο τρελό έχει βιώσει στην καριέρα του, φτάνοντας σε σημείο να χαρίσει ευρωπαϊκό τρόπαιο στη Λίβερπουλ από το πουθενά!  



Το ... τρελό 10ήμερο του Άντριαν!

Είναι κάποιες φορές που η ζωή και η μοίρα γράφουν τέτοια σενάρια που όσο κι αν έχεις σκεφτεί ιδανικές στιγμές και ονειρικές μέρες για το προσεχές διάστημα της ζωής σου, δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που τελικά σου συμβαίνει...

Ο Άντριαν, είχε μείνει ελεύθερος και έκανε προπονήσεις μόνος του στη Σεβίλλη. Η Γουέστ Χαμ, είχε αποφασίσει να συνεχίσει με τον Φαμπιάνσκι και να πάρει τον πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, για δεύτερο τερματοφύλακα.

Ξαφνικά, φεύγει ο Μινιολέ από τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ, πηγαίνει στη Γκενκ επιστρέφοντας στην πατρίδα του και... ανοίγει η πόρτα. Ο Άντριαν τη διαβαίνει, υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ευρώπης την 5η Αυγούστου και ξέρει πως πρέπει να κάνει τεράστια υπομονή, αφού μπροστά του έχει τον Άλισον.

Πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ και... δεύτερη εξέλιξη. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας τραυματίζεται μόνος του στην προσπάθεια να κάνει ελεύθερο, ο Ισπανός παίρνει τα γάντια του, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, βγάζει τα καλά του στοιχεία και κερδίσει εκτίμηση. Από την επομένη, μαθαίνει ότι ο Άλισον θα χρειαστεί περίπου 1,5 μήνα για να επανέλθει και να βρεθεί κάτω απ' τα γκολπόστ.

Ο Άντριαν γίνεται πρώτος γκολκίπερ στη Λίβερπουλ. Αμέσως. Και μπροστά του έχει τον τελικό του Super Cup Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Τσέλσι. Πραγματοποιεί καθοριστικές επεμβάσεις, δέχεται γκολ δίχως να έχει ευθύνη, βλέπει τη Στέφανι Φραπάρ που διηύθυνε το ματς να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Άμπραχαμ δίχως να έχει κάποιος ξεκάθαρη άποψη για τη φάση και ο Άντριαν το παίρνει πάνω του, με το ματς να πηγαίνει στα πέναλτι.

Απέναντι στον νεαρό φορ των «μπλε» που του είχε κερδίσει την παράβαση για να ισοφαρίσει σε 2-2 ο Ζορζίνιο, ο Ισπανός αποκρούει με τα πόδια – αν και ίσως το VAR έπρεπε να δει ότι είχε απόσταση από τη γραμμή της εστίας προτού πέσει – και χαρίζει στους «κόκκινους» τον τίτλο!

Ο Κλοπ τρέχει σαν τρελός πάνω του, τον αποθεώνει στις κάμερες φωνάζοντας σαν άλλος Ρόκι Μπαλμπόα και ο πορτιέρε το δηλώνει ξεκάθαρα στη σύντομη συνέντευξή του από τον αγωνιστικό χώρο: «Καλωσήρθα στη Λίβερπουλ... »!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης