Με το «καλημέρα» κυνηγάει... ρεκόρ ο Λάμπαρντ

Την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο του ρεκόρ με την Τσέλσι με το... «καλημέρα» έχει απόψε (11/8) ο Φραν Λάμπαρντ, ο οποίος εάν φύγει νικητής απ' το «Ολντ Τράφορντ» θα προσθέσει το όνομα του στην λίστα των προπονητών που άρχισαν με νίκη στο Μάντσεστερ την θητεία τους στους «μπλε».



Με το «καλημέρα» κυνηγάει... ρεκόρ ο Λάμπαρντ

Κατευθείαν στα... «βαθιά» εις διπλούν πέφτει απόψε ο Φρανκ Λάμπαρντ!

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι, πέρα του ότι θα αρχίσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του με ένα σπουδαίο ντέρμπι, απόψε καλείται να «γράψει» το όνομα του ως προπονητής από νωρίς στην ιστορία των «μπλέ».

Συγκεκριμένα, ο «Φράνκι» σε περίπτωση που φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης απόψε απ' το Μάντσεστερ θα προστεθεί αυτομάτως στην μικρή μέχρι στιγμής λίστα με τους προπονητές οι οποίοι άρχισαν με «διπλό» στο «Ολντ Τράφορντ» την θητεία τους στην ομάδα του Λονδίνου.

Λίστα την οποία μέχρι σήμερα την αποτελούν έξι συνολικά προπονητές, οι Γκλεν Χοντλ, Ρουντ Γκούλιτ, Κλαούντιο Ρανιέρι, Ζοσέ Μουρίνιο, Κάρλο Αντσελότι και Ράφα Μπενίτεθ.

Αναφορικά ωστόσο, η πρώτη «επίσκεψη» του Φρανκ Λάμπαρντ στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως παίκτης, τον Δεκέμβριο του 2001, συνδυάστηκε με νίκη για τους «μπλε» με 3-0.

Μαρίνος Πάντζης