Οι συνθέσεις στο Τότεναμ-Άστον Βίλα

Τότεναμ και Άστον Βίλα ρίχνονται στη μάχη της Πρέμιερ Λιγκ με την μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Tottenham Hotspur Stadium» για την 1η αγωνιστική. Στις 19:30 (σ.σ. Ώρα Ελλάδος) η σέντρα, αναλυτικά οι επιλογές των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ντιν Σμιθ.



Οι συνθέσεις στο Τότεναμ-Άστον Βίλα

Έκπληξη προκαλεί η απουσία του Κρίστιαν Έρικσεν από τη βασική ενδεκάδα των «σπιρουνιών», με το μέλλον του Δανού στο Λονδίνο να παραμένει… υπό συζήτηση, αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ντέλε Άλι και Ράιαν Σεσενιόν δεν βρίσκονται στη διάθεση του Ποτσετίνο λόγω μυϊκών τραυματισμών ενώ οι Σον και Φόιθ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό ματς λόγω τιμωρίας που εκτίουν από κάρτες που δέχτηκαν στον περυσινό μαραθώνιο.

Οι «χωριάτες» από την άλλη, επιστρέφουν στην κορυφαία κατηγορία μετά τη σεζόν 2015/16. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η ομάδα που έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα κατά την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού απέκτησε φέτος το καλοκαίρι 13 ποδοσφαιριστές, ξοδεύοντας περίπου 146,3 εκατομμύρια λίρες. Το ρεκόρ ανήκε στην περυσινή Φούλαμ, η οποία είχε ξεπεράσει τα 100 εκ.

Οι συνθέσεις:

Τότεναμ: Γιορίς, Σάντσεζ, Αλντερβάιρελντ, Γουόκερ-Πίτερς, Ρόουζ, Γουίνκς, Σισοκό, Ντομπελέ, Λαμέλα, Λούκας, Κέιν

Στον πάγκο: Γκαζανίγκα, Οριέ, Ενκουντού, Σκιπ, Γουανιάμα, Ντάιερ, Έρικσεν

Άστον Βίλα: Χίτον, Μινγκς, Ένχελς, Ελμοχαμάντι, Τέιλορ, ΜακΓκίν, Χούριχεϊν, Ελ-Γκάζι, Τρεζεγκέ, Γκρίλις, Γουέσλεϊ

Στον πάγκο: Στιρ, Τάργκετ, Κοτζιά, Κόνσα, Λάνσμπουρι, Λουίζ, Γότα

Γιάννης Τζιουμακλής