Ήρθε η στιγμή της υπέρβασης για Έβερτον;

Πέρασαν χρόνια για να νιώσουν οι φίλοι της Έβερτον (σχεδόν) πλήρεις με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Τα συνολικά 124.5εκατ. λίρες που δαπάνησαν τα «ζαχαρωτά» κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έκλεισαν μεγάλες τρύπες στο ρόστερ και αυτό που διαπιστώνει κανείς στις συζητήσεις μεταξύ των οπαδών είναι ότι φέτος περιμένουν την ομάδα τους να κάνει το βήμα παραπάνω.  



Ήρθε η στιγμή της υπέρβασης για Έβερτον;

O προγραμματισμός της φετινής Έβερτον σου δίνει την εντύπωση ότι κάθε προσθήκη ήταν μελετημένη, αυτή που ακριβώς είχε εισηγηθεί ο Μάρκο Σίλβα. Το κενό στη θέση του φορ καλύφθηκε (πετυχημένα ή μη θα φανεί στην πορεία) από τον Μόιζε Κιν που έκανε τεράστιο... γκελ στις τάξεις των οπαδών, λόγω του potential του, τονώθηκε η θέση των εξτρέμ με την απόκτηση του φιλόδοξου Ιγουόμπι και το ρόστερ γέμισε με... backup σχεδόν σε όλες τις θέσεις.

Το μόνο ίσως που «χτυπά» λίγο στους οπαδούς είναι το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός. Ο Κερτ Ζουμά δεν μπόρεσε να πάρει άδεια από την Τσέλσι και έτσι η Έβερτον έμεινε χωρίς «έμπειρο» αναπληρωματικό στόπερ. Σε αυτή τη θέση, ωστόσο, μπορεί να λειτουργήσει άψογα και ο νεοαποκτηθείς αμυντικός μέσος, Γκμπαμίν, συνεπώς... μικρό το κακό. Ακόμη μία λύση θα ήταν και ο νεαρός Γκίμπσον, της δεύτερης ομάδας που έχει τη δίψα και το τσαγανό να μπει σφήνα στους πρώτους.

Ντελφ, Σιντιμπέ και η αγορά των δικαιωμάτων του Αντρέ Γκόμες ολοκληρώνουν το μεταγραφικό καλοκαίρι της Έβερτον, η οποία μπορεί να μην απέκτησε τον Γουίλφριντ Ζαχά, όμως δείχνει αρκετά πλήρης ήδη για να πρωταγωνιστήσει.

Δείτε τις λύσεις που θα έχει φέτος στα χέρια του ο Μάρκο Σίλβα σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.