Σόλσκιερ: «Λεφτά... υπάρχουν, αλλά για τους κατάλληλους παίκτες»!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει σε περισσότερες μεταγραφές, αλλά προτίμησε να μείνει στις τρεις των Μαγκουάιρ, Γουάν- Μπισάκα και Τζέιμς, εστιάζοντας περισσότερο στην ποιότητα και την πραγματική βοήθεια που αυτές θα δώσουν στην ομάδα.  



Σόλσκιερ: «Λεφτά... υπάρχουν, αλλά για τους κατάλληλους παίκτες»!

Εν ολίγοις ο Νορβηγός παραδέχτηκε ότι ψάχτηκε να βελτιώσει και άλλες θέσεις του ρόστερ, όμως οι περιπτώσεις που του παρουσιάστηκαν δεν ήταν αυτές που θα ήθελε. Προτίμησε λοιπόν να μην πάει σε προσωρινές λύσεις, αλλά να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει» κάποιον ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει την ομάδα σε βάθος χρόνου.

«Υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα, όμως όταν αφορούν τους κατάλληλους παίκτες. Δεν είναι σωστό να πάμε σε γρήγορες διορθώσεις, αλλά στη δημιουργία μιας νέας ομάδας. Αυτό θέλει περισσότερο χρόνο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε αυτό το σκεπτικό. Ένιωσα ανακούφιση μόλις έκλεισε η μεταγραφική περίοδος. Είμαι ενθουσιασμένος με τους τρεις ποδοσφαιριστές που πήραμε», τα λόγια του Νορβηγού.