Τρομερός ο Γκουαρντιόλα: «Συγχαρητήρια στη Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ»!

Από τον Πεπ Γκουαρντιόλα περιμένεις τέτοια λόγια. Ειλικρινή, δίχως κόμπλεξ και διπλωματία! Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε συγχαρητήρια στην συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ, εξηγώντας τους λόγους που δεν τον πήρε στην ομάδα του.  



Τρομερός ο Γκουαρντιόλα: «Συγχαρητήρια στη Γιουνάιτεντ για Μαγκουάιρ»!

Ο Καταλανός τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον Άγγλο αμυντικό, επισημαίνοντας πως η Σίτι δεν μπορούσε να αντέξει ακόμη μία μεταγραφή τόσου υψηλού κόστους.

«Ο Μαγκουάιρ είναι ένας εξαιρετικός, top class ποδοσφαιριστής. Ένας κεντρικός αμυντικός τρομερής ποιότητας. Ενδιαφερθήκαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να αντέξουμε το κόστος. Η Γιουνάιτεντ όμως μπόρεσε και πήρε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πεπ που συνέχισε:

«Είναι εξαιρετικός ακόμα και για την εθνική του ομάδα. Το έδειξε στο Μουντιάλ. Ειναι καλός στον αέρα, καλός με την μπάλα στα πόδια. Είναι γρήγορος, πραγματικά πολύ γρήγορος στα μετόπισθεν και νέος. Συγχατηρήρια στη Γιουνάιτεντ που πήρε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή»!