Ο Κλοπ, τα Φιλαράκια και ... η ευκολία του Τζόι με τις γυναίκες!

Μέσα από την ιστορικά δημοφιλή κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια» άρχισε να μαθαίνει σε πολύ πρώιμο στάδιο την αγγλική γλώσσα ο Γιούργκεν Κλοπ, που δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να ταυτίζεται με έναν συγκεκριμένο ρόλο στο θέμα της προσέγγισης των γυναικών!  



Ο Κλοπ, τα Φιλαράκια και ... η ευκολία του Τζόι με τις γυναίκες!

Ο κόουτς της Λίβερπουλ μίλησε στο ραδιόφωνο του BBC για την εποχή που άρχισε να μαθαίνει αγγλικά και τις δυσκολίες που είχε στην αρχή όταν άκουγε από τους υπόλοιπους να μιλούν γρήγορα και με την κλασσική βρετανική προφορά...

«Ήταν εύκολο να καταλάβεις τους διαλόγους από τα “Φιλαράκια”. Προσπαθείς να βλέπεις ταινίες και σειρές γιατί η διάλεκτος είναι κάπως διαφορετική και δεν είναι η ακριβής προφορά τις περισσότερες φορές. Το πιο εύκολο για τους Γερμανούς είναι να μάθουν αγγλικά μέσα από τη σειρά “Τα Φιλαράκια”. Είναι εύκολοι διάλογοι και τους καταλαβαίνεις εύκολα. Μπορείς να πιάσεις κάθε λέξη» είπε ο Kloppo, για να προσθέσει αναφορά με τον αγαπημένο του χαρακτήρα και αυτόν που ίσως βλέπει ορισμένες ομοιότητες:

«Ναι με τον Τζόι! Δυστυχώς είμαι λίγο πιο έξυπνος από τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά με τις γυναίκες μακάρι να είχα τη δική του άνεση και επιτυχία. How you doin'? Προφανώς και δεν ήταν τόσο εύκολα στη δική μου ζωή»!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης