Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ! (video)

Το αναμενόμενο έγινε πράξη! Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας (05/08) ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ! (video)

Φινάλε στο μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ των «κόκκινων διαβόλων» και μάλιστα θετικό! Λίγες μέρες μετά την οριστική συμφωνία με τη Λέστερ έναντι 80εκατ. λιρών, ο Άγγλος αμυντικός μετέβη στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ενθουσιασμό ανακοινώνει την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Λέστερ. Ο Χάρι υπέγραψε συμβόλαιο έξι ετών, με την οψιόν επέκτασης για ακόμη μία σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου για τον ακριβότερο αμυντικό της ιστορίας του ποδοσφαίρου!

Με τον ίδιο ενθουσιασμό... υποδέχτηκε τη μεταγραφή του και ο Άγγλος σέντερ μπακ, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα πίεζε τη διοίκηση της Λέστερ να του επιτρέψει να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ»: «Χαίρομαι πολύ που υπέγραψα σε αυτή την σπουδαία ομάδα. Απόλαυσα την πορεία μου στη Λέστερ και θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα, τους οπαδούς για την τρομερή τους στήριξη τις τελευταίες δύο σεζόν. Όταν όμως σου χτυπά την πόρτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια απίστευτη ευκαιρία.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με την οπτική και τα πλάνα του προπονητή για το μέλλον του συλλόγου. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ χτίζει μια ομάδα για να κατακτήσει τρόπαια. Τώρα ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και να αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I'm a team player... I'll give everything I've got for this club." — @HarryMaguire93 is HERE! 👊

A post shared by Manchester United (@manchesterunited) on