Γκουαρδιόλα: «Καταλάβαμε όλοι τι θα γίνει τη νέα σεζόν... »

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως μέσα από το εκπληκτικό παιχνίδι του Community Shield, αντιλήφθηκαν τόσο οι δικοί του ποδοσφαιριστές όσο και αυτοί της Λίβερπουλ το επίπεδο του ανταγωνισμού στην Πρέμιερ Λιγκ, τη νέα αγωνιστική περίοδο.  



Γκουαρδιόλα: «Καταλάβαμε όλοι τι θα γίνει τη νέα σεζόν... »

Οι «πολίτες» πήραν και τον πρώτο φετινό τίτλο με το 5-4 στα πέναλτι στο «Γουέμπλεϊ» μετά το 1-1 κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης στα 90 λεπτά του Community Shield και λίγο αργότερα ο Καταλανός κόουτς ανέφερε:

«Ήταν απίστευτο ματς και από τις δύο ομάδες. Καμία δεν θα μπορούσε να κυριαρχήσει για 90 λεπτά. Εμείς στα τελευταία 15 λεπτά ήμασταν εξουθενωμένοι και η Λίβερπουλ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει το ματς. Ήταν ένα εξαιρετικό τεστ και για τις δύο ομάδες. Ήταν καλό και για τους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν το επίπεδο του ανταγωνισμού της νέας σεζόν. Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχουν διαφορές.

Ένα πέναλτι, ένας πόντος, κάνουν τη διαφορά. Πήραμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας έπαιξαν με μακρινές μπαλιές και δεν κερδίσαμε αρκετές δεύτερες μπάλες. Δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε. Η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει, η Άρσεναλ, η Τότεναμ η Τσέλσι, δεν ξέρω τι θα γίνει...».

Κώστας Ζάλιαρης