Με το... «δεξί» στην Τσάμπιονσιπ η Γουέστ Μπρομ και ο Σλάβεν Μπίλιτς (vid)

Θετικά άρχισε τις φετινές υποχρεώσεις της στην Τσάμπιονσιπ η Γουέστ Μπρομ, η οποία στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της με τον Σλάβεν Μπίλιτς, έφυγε νικήτρια από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1. Σκόρερς για τους νικητές οι Έντουαρντς (15') και Φίλιπς (26'), ενώ για τους ηττημένους ο Κας (8').



Με το... «δεξί» στην Τσάμπιονσιπ η Γουέστ Μπρομ και ο Σλάβεν Μπίλιτς (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να συνδυάσει την πρεμιέρα της φετινής Τσάμπιονσιπ αλλά και του Σλάβεν Μπίλιτς στην ομάδα, η Γουέστ Μπρομ.

Οι «μπάγκις» φιλοξενήθηκαν από την Νότινγκχαμ Φόρεστ στο «City Ground» και με το... «καλησπέρα» μόλις στο 8' βρέθηκαν πρώτοι πίσω στο σκορ με τον Κας να πετυχαίνει το 1-0. Ωστόσο, η αντίδραση τους ήταν σχεδόν άμεση και στο 15' ο Έντουαρντς ισοφάρισε σε 1-1 και 11' λεπτά αργότερα ο Φίλιπς έκανε την ανατροπή και το 2-1.

Μετά τα τρία γρήγορα γκολ, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να δώσουν στο ματς την αίσθηση... «ροντέου», όμως μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι, με την γηπεδούχο Νότιγκχαμ να δέχεται την πρώτη ήττα της σεζόν στην πρώτη αγωνιστική και την φιλοξενούμενη Γουέστ Μπρομ να ξεκινάει θετικά την προσπάθεια της για επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μαρίνος Πάντζης