Γκουαρδιόλα: «Φυσικά με ενοχλεί, δεν ξοδεύουμε 200 εκατομμύρια κάθε χρόνο»

Την απάντηση του, σε δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ περί μεγάλων ποσών που ξοδεύει η Μάντσεστερ Σίτι, έδωσε με αρκετά... επιθετικό τρόπο ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μάλιστα εξήγησε τον λόγο για τις μεταγραφές με τα υπέρογκα ποσά κατά το παρελθόν.



Γκουαρδιόλα: «Φυσικά με ενοχλεί, δεν ξοδεύουμε 200 εκατομμύρια κάθε χρόνο»

Όχι που δεν θα απαντούσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

Ο Ισπανός προπονητής ακούγοντας τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ, οι οποίες κατέτασσαν την Μάντσεστερ Σίτι στις ομάδες που ξοδεύουν 200 εκατομμύρια κάθε σεζόν, αμέσως θέλησε να απαντήσει και το έκανε με έναν αρκετά... επιθετικό τρόπο.

Ο τεχνικός των «πολιτών» ξεκαθάρισε αρχικά πως τον ενοχλεί αυτή η φήμη αφού δεν είναι αλήθεια αλλά και το ότι υπήρχαν λόγοι στις πολλαπλές και «μεγάλες» μεταγραφές της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε τα εξής:

«Φυσικά με ενοχλεί, γιατί δεν είναι αλήθεια ότι ξοδεύουμε 200 εκατομμύρια λίρες σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Δεν είναι αλήθεια και γι'αυτό δεν μου αρέσει.

Την προηγούμενη σεζόν ξοδέψαμε 17 εκατομμύρια λίρες μόνο για έναν παίκτη.

Δύο σεζόν πριν το ότι ξοδέψαμε αρκετά λεφτά ήταν επειδή αναλαμβάνοντας την ομάδα είχαμε 10 με 11 παίκτες άνω των 30 σε ηλικία και έπρεπε να γίνει.

Αλλά δεν μπορούμε να ξοδεύουμε 200 εκατομμύρια κάθε σεζόν. Για παράδειγμα, πέρυσι η Λίβερπουλ ξόδεψε περισσότερα από το συγκεκριμένο ποσό , αλλά δεν θα μπορούσε να πράξει το ίδιο και φέτος, αλλά είναι εξίσου παρόμοια κατάσταση».

Μαρίνος Πάντζης