Θέλει Ουμτιτί για αντι-Μπαϊγί η Γιουνάιτεντ

Την περίπτωση του Σαμουέλ Ουμτιτί φαίνεται πως εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλοντας τον Γάλλο ως αντικαταστάτη του Ερίκ Μπαϊγί είναι έτοιμη να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα 50 εκατομμύρια ευρώ.



Θέλει Ουμτιτί για αντι-Μπαϊγί η Γιουνάιτεντ

Την λύση για το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην άμυνα της με τον τραυματισμό του Έρικ Μπαϊγί φαίνεται πως βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λύση η οποία ακούει στο όνομα, Σαμουέλ Ουμτιτί!

Οι «κόκκινοι διάβολοι», σύμφωνα με την «Le10sport», θέλοντας να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Μπαϊγί με τον τραυματισμό του, όλα δείχνουν πως θα καταλήξουν στην περίπτωση του Γάλλου σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα, όντας μάλιστα έτοιμοι να προσφέρουν στους «μπλαουγκράνα» 50 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν κοστολογίσει τον 25χρονο στα 60 εκατομμύρια και πιθανώς να υπάρξουν κι άλλες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την εν λόγω μεταγραφή.

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος βρίσκεται από το 2016 στην Βαρκελώνη, πέρυσι αγωνίστηκε μόλις 15 φορές με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και φέτος ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται δύσκολο να υπολογίζει στον νεαρό Γάλλο.

Μαρίνος Πάντζης