Συγγνώμη της Μπάγερν στην Σίτι για Σανέ

Συγγνώμη από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την Μάντσεστερ Σίτι για τα σχόλια που έκανε σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή του Λιρόι Σανέ ζήτησε ο Νίκο Κόβατς.



Συγγνώμη της Μπάγερν στην Σίτι για Σανέ

Ο Γερμανός εξτρέμ είναι θέμα συζήτησης εδώ και αρκετό καιρό, με την επιστροφή του στην γενέτειρά του να φαντάζει ένα αρκετά πιθανό σενάριο.

Η συγκεκριμένη πιθανότητα έκανε τον προπονητή των Βαυαρών, Κόβατς, να εμφανιστεί υπέρ το δέον αισιόδοξος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, με τα λεγόμενά του να ενοχλούν τόσο την Σίτι όσο και ανθρώπους της Μπάγερν, όπως ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε. «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Υποθέτω πως θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή», σχολίασε ο Κόβατς, με τον Ρουμενίγκε να αναφέρει από την πλευρά του: «Δεν μου άρεσε αυτό που είπε».

Πλέον, σύμφωνα με δηλώσεις του Κόβατς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν. «Η Μπάγερν και ο Γκουαρδιόλα μίλησαν για το θέμα. Ίσως ήμουν πολύ επιθετικός σε αυτήν την συνέντευξη. Μίλησα με τον Πεπ και του ζήτησα συγγνώμη. Θα ήθελα να κάνω το ίδιο και προς τον σύλλογο. Θα περιοριστώ σε τέτοια θέματα στο μέλλον», είπε.