Έκανε να βγει 10 μέρες από το σπίτι μετά τον τελικό του UCL ο Ποτσετίνο

Δέκα ημέρες έκανε να βγει από το σπίτι του μετά την ήττα της ομάδας του στον τελικό του Champions League ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που άρχισε να παίρνει και πάλι τα πάνω του όταν υποχώρησε η ένταση του ματς κόντρα στην Λίβερπουλ και άρχισε να... ακούει τον κόσμο που του έδινε συγχαρητήρια για την γενικότερη δουλειά που έχει κάνει στους Spurs.



Έκανε να βγει 10 μέρες από το σπίτι μετά τον τελικό του UCL ο Ποτσετίνο

Ο Αργεντινός κόουτς έφτασε μια ανάσα από το να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο την πρόοδο που έχει κάνει στο Λονδίνο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά του χάλασαν τα σχέδια το γρήγορο πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ και το γκολ του Ντιβόκ Οριγκί που σφράγισε τον τίτλο.

Μιλώντας για το μετά, ανέφερε:

«Μιλούσαμε κάθε μέρα για να βρούμε τον λόγο. Πάντα προσπαθείς να αναλύεις, αλλά στο τέλος η κάθε ανάλυση είναι διαφορετική. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Ήταν δύσκολο. Οι τρεις εβδομάδες προετοιμασίας ήταν απίστευτες και στο τέλος ήμασταν πλήρως απογοητευμένοι με τον τρόπο που χάσαμε.

Μετά πρέπει να πας σπίτι. Πήρα τρένο από την Μαδρίτη προς την Βαρκελώνη την επόμενη ημέρα. Πέρασα 10 μέρες μέσα στο σπίτι, δεν ήθελα να βγω έξω. Ήταν σκληρό γιατί σχεδόν αγγίξαμε την δόξα. Προσπάθησα να παίξω γκολφ μετά από λίγες ημέρες, όχι να παίξω, απλώς να ρίξω. Ήμουν με τον γιο μου και προσπαθούσα να χτυπήσω την μπάλα τέλεια, αλλά ήταν αδύνατο. Η οικογένειά μου προσπάθησε να αναπτερώσει το ηθικό μου, αλλά ήταν στην ίδια κατάσταση με μένα.

Έπειτα κάπου άρχισα να κοιτάω μπροστά. Βοήθησαν και οι άνθρωποι που εκτίμησαν την δουλειά μας. Στην Ισπανία, Άγγλοι οπαδοί σε εστιατόρια στην Μαδρίτη, στην Ιμπίζα, κόσμος από το Λίβερπουλ, κόσμος της Τότεναμ, διαφορετικοί άνθρωποι έλεγαν: Φανταστική Τότεναμ. Αυτό ξεκίνησε να ξανά χτίζει την χαρά μας, γιατί ο κόσμος αναγνώρισε πως η δουλειά μας ήταν φανταστική».

Γιώργος Σιάφας