Όταν αποφάσισα να καλύψω το «μπιφτέκι» στα μαλλιά μου

Και ποιος δεν έβλεπε “2 and a Half Man” και δεν είχε ταυτιστεί ή θα ήθελε να ταυτιστεί με κάποιον από τους αδερφούς Harper; Η σειρά αυτή έκανε γνωστό παγκοσμίως τον Jon Cryer και εμάς να τον παρακολουθούμε και να ταυτιζόμαστε αυτή τη φορά με το αποτύπωμα των χρόνων στα μαλλιά του, με την έντονη εικόνα αραίωσης.



Όταν αποφάσισα να καλύψω το «μπιφτέκι» στα μαλλιά μου

Αλλά εκεί στο Hollywood έχουν πάντα το τρόπο να εξαφανίζουν πράγματα και έτσι, ο Jon εμφανίζεται χωρίς αραίωση και όλοι εμείς μένουμε άφωνοι και δεν έχουμε καταλάβει (πάλι) τι γίνεται.

Συζητώντας λοιπόν με ένα φίλο μου κουρέα, ακούω πρώτη φορά για την πιο άμεση, γρήγορη και φθηνή λύση κάλυψης της αραίωσης που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα προϊόν κάλυψης. Ίνες πύκνωσης λέει.

«Λες;» και αποφασίζω δειλά να το δοκιμάσω. Κάνω την έρευνα μου και καταλήγω να αγοράσω τις ίνες πύκνωσης Fantasthick.

Μία μόνο δοκιμή ήταν έτοιμη να με πείσει για την άμεση λύση που κρατούσα στα χέρια μου. Και μάλιστα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Fantasthick προσφέρουν μία αποτελεσματική και μακράς διαρκείας εικόνα πύκνωσης. Είναι στατικά φορτισμένες ίνες με χρώμα που ενσωματώνονται τόσο φυσικά στα μαλλιά σου γεμίζοντας τα σημεία στα οποία εντοπίζεται αραίωση, δημιουργώντας ένα άμεσο και φυσικό αποτέλεσμα.

Επίσης, έχω να σου πω ότι είναι δερματολογικά ελεγμένες και έχουν δημιουργηθεί για να αντέχουν στη βροχή και τον ιδρώτα, οπότε δε χρειάζεται να έχεις κανένα άγχος ότι κάποιος θα ανακαλύψει το μυστικό σου.

Επίσης, διατίθενται σε 5 διαφορετικά φυσικά χρώματα για να μπορούμε να βρούμε εύκολα αυτό που μας ταιριάζει.

Αν θες και εσύ να τελειοποιήσεις την εικόνα σου και να λύσεις με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο την εικόνα αραίωσης, επισκέψου το e-shop του Fantasthick.

www.fantasthick.com

Facebook: Fantasthick

Instagram: Fantasthick_com