Τραυματίστηκε ο Λακαζέτ, ηττήθηκε η Άρσεναλ

Όλα...«στραβά» κύλησαν στο φιλικό με αντίπαλο την Λυών για την Άρσεναλ, η οποία απ' το 13' χρειάστηκε να βγάλει αλλαγή τον Αλεξάντρ Λακαζέτ λόγω τραυματισμού και δεχόμενη δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο αρκέστηκε στην ήττα με 2-1. Βασικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αγωνίστηκε για ένα εικοσάλεπτο ο Θεμπάγιος.



Τραυματίστηκε ο Λακαζέτ, ηττήθηκε η Άρσεναλ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το έκτο φετινό φιλικό προετοιμασίας για την Άρσεναλ και το πρώτο παιχνίδι για φέτος στο «σπίτι» της.

Οι «κανονιέρηδες» αντιμετώπισαν στο «Έμιρεϊτς» την Λυών, σε μία φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο του «Έμιρεϊτς Καπ».

Αναμέτρηση η οποία εξελίχθηκε από νωρίς ως... «εφιάλτης» για την ομάδα. Ο λόγος; Στο 13' ο Λακαζέτ προσκομώντας ένα τραυματισμό στον αστράγαλο χρειάστηκε να αποχωρήσει απ' τον αγωνιστικό χώρο και να τον αντικαταστήσει ο Ρέις Νέλσον, θέτοντας όλους τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται το μέγεθος του συγκεκριμένου τραυματισμού.

Βέβαια, μπορεί το μυαλό να ήταν στον Γάλλο επιθετικό, αλλά στο 35' ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 1-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το δεύτερο 45λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γάλλοι «χτύπησαν» δύο φορές τους Λονδρέζους σε 66' και 75', κάνοντας την ανατροπή και το 2-1, το οποίο δεν άλλαξε κι έδωσε την ήττα στην Άρσεναλ.

Οι ενδεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν οι δύο ομάδες:

Άρσεναλ (4-2-3-1): Λένο – Μάιτλαντ, Μονρεάλ, Τσάμπερς, Παπασταθόπουλος – Γκουεντουζί, Τζάκα – Μικιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ, Γουίλοκ – Λακαζέτ.

Λυών (4-3-3): Λόπες – Ντουμπουίς, Μαρσάλ, Γιάνγκα, Ντεναγιέρ – Ζεν Λούκας, Τσέικ, Μέντες – Τραορέ, Γκουΐρι, Ντεπάι.

Μαρίνος Πάντζης