Κοιτάζει Ρουγκάνι η Άρσεναλ

Τον δανεισμό του Ντανιέλε Ρουγκάνι φαίνεται πως εξετάζει η Άρσεναλ, η οποία και θέλει τον παίκτη για να λύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει στην αμυντική της γραμμή.



Κοιτάζει Ρουγκάνι η Άρσεναλ

Με τον Λορέν Κονσιενλί να βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι εκτός ομάδας και τον Ρομπ Χόλντινγκ να μην προλαβαίνει το ξεκίνημα της σεζόν λόγω τραυματισμού, η Άρσεναλ απέκτησε πρόβλημα στην αμυντική της γραμμή. Όμως, φαίνεται πως βρήκε την λύση.

Η λύση αυτή ακούει στο όνομα, Ντανιέλε Ρουγκάνι!

Σύμφωνα με την «Corriere Torino», οι «κανονιέρηδες» φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση του Ιταλού σέντερ μπακ της Γιουβέντους, θέλοντας έτσι να καλύψουν το αμυντικό κενό που έχει δημιουργηθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, εάν οι Λονδρέζοι προχωρήσουν για την απόκτηση του 25χρονου, αυτό θα γίνει με μορφή δανεισμού. Ο λόγος είναι ότι ο Ρουγκάνι κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια ευρώ απ' τους πρωταθλητές Ιταλίας, ποσό που δεν θέλει να προσφέρει στο παρόν η Άρσεναλ.

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και η Τσέλσι στο πρόσφατο παρελθόν, φέτος έλαβε μέρος σε 20 αναμετρήσεις με την Γιουβέντους και κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ.

Μαρίνος Πάντζης