Στέρλινγκ: «Χάρηκα για το Τσάμπιονς Λιγκ της Λίβερπουλ»

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ μπορεί πλέον να δρα αποκλειστικά και μόνο για το καλό της Μάντσεστερ Σίτι και να κατακτά τον έναν τίτλο πίσω από τον άλλον, συμμετέχοντας στην εγχώρια κόντρα για το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ, όμως, χάρηκε που είδε πρώην συμπαίκτες του να κατακτούν το Τσάμπιονς Λιγκ!  



Στέρλινγκ: «Χάρηκα για το Τσάμπιονς Λιγκ της Λίβερπουλ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε και στην οποία ανοίχθηκε για αρκετές πτυχές της ζωή του, ο Στέρλινγκ τόνισε πως αφού δεν τα κατάφερε εκείνος με την ομάδα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, χάρηκε για την έκβαση του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη.

«Χάρηκα που είδα φίλους μου να κατακτούν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που κάναμε κι εμείς και η Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν, εβδομάδα με τη βδομάδα σε κάθε ματς, αυτό το κυνηγητό, ήταν ιδιαίτερο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι τεράστιο για εμάς ως Σίτι και το θέλουμε, όμως, για εμάς το βούτυρο στο ψωμί μας είναι η Πρέμιερ.

Θέλουμε το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να κάνουμε το 3x3. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο...φαντεζί, όμως, το πρωτάθλημα χρειάζεται κάθε εβδομάδα προσπάθεια δυνατή. Πας σε δύσκολες έδρες που κρύβουν κινδύνους και είναι ζόρικα...».

Κώστας Ζάλιαρης