Μήνας...«φωτιά» ο Δεκέμβριος για την Λίβερπουλ

Αρκετά «ζόρικος» αναμένεται να είναι ο Δεκέμβριος για την Λίβερπουλ, η οποία αγωνιζόμενη και στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων θα πρέπει να δώσει 10 παιχνίδια σε 29 ημέρες.



Μήνας...«φωτιά» ο Δεκέμβριος για την Λίβερπουλ

Ένας μήνας...«κόλαση» αναμένεται να είναι ο Δεκέμβριος για την ομάδα της Λίβερπουλ!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, πέρα από τις αναμετρήσεις της για την Πρέμιερ Λιγκ, θα πρέπει να αγωνιστεί σε ακόμη τρείς διοργανώσεις στον εν λόγω μήνα, εφόσον προστέθηκαν στο ημερολόγιο της, εκτός των υποχρεώσεων της σε Τσάμπιονς Λιγκ και Λιγκ Καπ, οι υποχρεώσεις για το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι» θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο με δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, στις 10/12 ή μία ημέρα αργότερα θα δώσουν το τελευταίο ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ λίγες ημέρες πριν το ταξίδι τους στο Κατάρ θα υποδεχθούν την Γουότφορντ στο «Άνφιλντ».

Στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα κάτσει έως τις 21 Δεκεμβρίου όπου και τελειώνει η διοργάνωση και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην βάση της για τα τρία ματς με Λέστερ, Γουλβς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του «ζόρικου» αυτού προγράμματος θα αναμένεται και η τελική ημερομηνία για το ματς του Λιγκ Καπ στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

Με λίγα λόγια, η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί μέσα σε 29 ημέρες σε 10 συνολικά αναμετρήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ θα είναι το εξής:

Έβερτον (εντός), 4 Δεκεμβρίου

Μπόρνμουθ (εκτός), 7 Δεκεμβρίου

Τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, 10 ή 11 Δεκεμβρίου

Γουότφορντ (εντός), 14 Δεκεμβρίου

Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, 18 με 21 Δεκεμβρίου

Λέστερ (εκτός), 26 Δεκεμβρίου

Γουλβς (εντός), 28 Δεκεμβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (εντός), 1 Ιανουαρίου

Αναμένεται να οριστεί: Γούεστ Χαμ (εκτός), Λιγκ Καπ Αγγλίας

Μαρίνος Πάντζης